Nyhetsbrevmho
12. jul 2022 Mental Helse Oslo

Nyhetsbrev juni-juli

Sommerens nyhetsbrev byr på info om tildeling av midler til Headspace, åpent hus hele sommeren, og muligheten til å stikke fingeren i jorda ved Hauketo – og mye mer!

  • Mental Helses prosjekt “Headspace” fikk 1,4 mill fra DAM-stiftelsen! Les mer om prosjektet her.
  • Åpent hus er nå etablert som en hyggelig møteplass for en god prat og kaffe. Mange gode ideer deles. Brenner du for en ide, eller bare vil ha en hyggelig prat så kom innom du også!
  • Stikk fingeren i jorda! Kommunen/bydel Søndre Nordstrand har satt av et stort jorde ved Hauketo gård til dyrking av grønnsaker, urter og annet.
  • Marius Veseth gir et innblikk i en forskningsstudie om hva som oppleves som viktig i recovery-prosesser i dette foredraget fra NAPHA-konferansen 2022.
  • Kreativ gruppe starter opp 1. august kl. 18.00

Medlemsaktiviteter i MHO

Flere medlemsaktiviteter har kommet godt i gang etter tiden med pandemi-restriksjoner. Aktivitet og sosiale møteplasser er viktig for psykisk helse, og MHO vil satse sterkt på å utvide medlemstilbudet framover. Da trenger vi frivillige som kan hjelpe til med å holde aktiviteter i gang. Send oss gjerne en melding på oslo@mentalhelse.no om du vil bidra.
Gode ideer til medlemsaktiviteter? Har du ønske om en aktivitet du vil trives med, gi oss beskjed. Så finner vi kanskje noen flere som også vil være med :)

Oppstart aktivitetsgrupper etter ferien:

Onsdag 17. august:
Klatregruppa på Oslo Klatresenter Skullerud kl. 11-13
Samtalegruppe for menn kl. 17 på Arbeidersamfunnets plass 1.

Onsdag 31. august:
Sydilla i Bjørvika

Flere saker fra Mental Helse Oslo