Mental helse oslo
Bak fra venstre: Tom Guldberg, Torleif Støylen, Jørn Rosland. Foran fra venstre: Amanda Jansen, Are Vidar Boye Hansen, Memoona Saleem, Camilla Andersson. Foto: Emilie Gjengedal Vatnøy
23. nov 2022 Mental Helse Oslo

Landsmøte 18.-20. november

Fredag 18. til søndag 20. november var det duket for Mental Helses landsmøte 2022. Temaet for landsmøtet var: Endring, Muligheter og Vekst. I tillegg til å velge ny landsleder ble strategi for de neste ti årene vedtatt.

20. november ble Ole-Marius Minde Johnsen valgt som ny landsleder i Mental Helse. Du kan lese mer om vår nye landsleder her.

På landsmøte 2022 har Mental Helse vedtatt en ny strategi for de neste ti årene, 2023 – 2033. Hovedmålet er at Mental Helse skal bli et kraftsentrum for psykisk helse.

- Vi opplever økt aktivitet og økt synlighet, vi oppleves relevante og vi blir lyttet til i større grad enn før. Med flere medlemmer og frivillige med på laget får vi større gjennomslag for våre krav sier nyvalgt landsleder i Mental Helse Ole Marius Minde Johnsen.

Mental Helse skal bygge en trygg, inkluderende og åpen organisasjonskultur på alle nivåer i organisasjonen. For å nå målene i strategien har vi et mål om at vi skal ha 30.000 medlemmer og frivillige innen 2033.

Flere saker fra Mental Helse Oslo