Givingtuesday
28. nov 2022 Mental Helse Oslo

GIVING TUESDAY

HJELP OSS Å HJELPE <3

Mental Helse Oslo gir kr. 10 pr medlem = kr 5 260

Mental Helse Oslo oppfordrer alle til å støtte Mental Helse sin døgnåpne chattetjeneste Sidetmedord på Giving Tuesday, 29.november. Følg lenke under.

HJELP OSS Å HJELPE <3 HJELP OSS Å REDDE LIV

Etter pandemien ser Mental Helse sin døgnåpne chat Sidetmedord en betydelig økning i antall henvendelser. De ekstraordinære midlene chatten fikk under pandemien for å kunne utvide åpningstidene ble ikke videreført. I tillegg har kostnadene økt. Midler har blitt omprioritert og omdisponert for å kunne drifte chatten som normalt, men pengene strekker likevel ikke til.

Med økende antall henvendelser er det ikke forsvarlig å redusere tilbudet. Sidetmedord er nå helt avhengige av eksterne midler for å redde det døgnåpne tilbudet, og håper at bedrifter og privatpersoner vil hjelpe oss å nå målet.

Det er gratis å chatte med oss, men det er ikke gratis å drive chatten. Det er over 35 betalte ansatte som jobber for at alle som tar kontakt skal få en god chattesamtale. Siden chatten ble døgnåpen i september 2021 har den fått inn over 150.000 henvendelser, og tilbakemeldingene fra innskrivere, helsepersonell og politi er at chatten redder liv.

Nettjenesten Sidetmedord.no drives av Hjelpetelefonen 116 123. Hjelpetelefonen drives av Mental Helse. Alle pengene som samles inn, går til å sikre videre drift av Mental Helse sin døgnåpne chat.
SPLEIS: spleis.no/sidetmedord
VIPPS: 520 401

Flere saker fra Mental Helse Oslo