Gruppebilde av noen av deltagerne samt bilde av tre styremedlemmer. Se også beskrivende vanlig bildetekst
Bildet over; noen av deltagerne i aktiv dialog med nestleder Jørn Rosland først til høyre. Bilder nederst; styreleder Umar Ashraf inviterte til diskusjon om styrets satsningsområde. Midten; styremedlem Erik Willoch og til høyre Mental Helse Ungdoms representant Sara Ríos som ønsker å skape gode møteplasser for de i mellomalder.
26. sep 2019 Mental Helse Oslo

Stort engasjement på "Kick-off" i Oslo

Det var høyt engasjement, mange gode forslag og god stemning når interimsstyret i Oslo arrangerte “Kick-off” siste uka i september. Arrangementet markerte starten på ny giv i hovedstaden.

Interimsstyret i Oslo inviterte til medlemmer og andre interesserte til “Kick-off”. I forkant var det noe spenning til hvor mange som ville komme i og med at Oslo har vært i en oppbyggingsfase en periode. Det var mange som ville hilse på de nye styremedlemmene og komme med innspill til både aktiviteter og politiske satsningsområder.

Kvelden startet med at styrets nestleder, Jørn Rosland initierte dialog omkring aktiviteter. Her ble tavla full av rosa lapper med gode ideer. Deretter presenterte leder Umar Ashraf satsningsområder i forhold til politisk fokus og også her kom det mange gode innspill fra deltagerne som var i alle aldre.

- Styret vil takke for godt medlemsoppmøte på Kick-off idag. Det var høyt engasjement, mange gode aktivitetforslag og god stemning, forteller Ashraf som i sin lederrolle er opptatt av å ivareta engasjementet til medlemmer. – Vi lover å ta innspillene med oss i det videre arbeidet med å gjenoppreise Mental Helse Oslo som organisasjon, avsluttet han.

Flere av medlemmene ble værende en stund etter møteslutt og skravla gikk lett. Dette lover bra!

Flere saker fra Mental Helse Oslo