Åtte personer samlet rundt den nye rull-up'n som har teksten "Alle har en psykisk helse" og logoen til Mental Helse. Bakgrunnsfoto er mennesker som ser på en vakker solnedgang i varme farger.
Fra venstre: Erik Willoch- vara i interimsstyret, Jørn Rosland- nestleder og studieleder i interimsstyret samt brukerrepresentantene og ambassadører; Olav Helland, Helle Borchsenius, Ina Larsson, Jørund Swach, Helga Skåden og Martine Michelsen.
5. feb 2020 Mental Helse Oslo

Kinderegg i Oslo; roll-up, hygge og faste treff for brukermedvirkere

Mental Helses brukerrepresentanter ble i går overrasket på treff. Mental Helse banken på og overrakk ny roll-up som en premie etter at fylkeslaget hadde vunnet i forbindelse med publiseringen av julekalenderen i desember. Dette gledet brukerrepresentantene som satte seg ned og besluttet at disse treffene vil vi ha fast!

Mental Helse Oslo styrker seg stadig. Gleden var stor da kommunikasjonsavdelingen i Mental Helse overraskende dukket opp og overrakte en roll-up som var vunnet i forbindelse med publiseringen av julekalenderen i desember. Den nye og fine roll-up’en vil pynte lokalene og gir nye muligheter for brukerrepresentanter eller andre vil låne den på synlighetsoppdrag er dette selvsagt mulig.

Det er stadig noe spennende som skjer i Oslo. I januar var det første treffet for brukerrepresentanter, og i går ble dette besluttet å være fast. En brukerrepresentant er et medlem som representerer fylkeslaget i ulike brukerråd knyttet opp mot spesialisthelsetjenesten, ulike utvalg eller kommunale råd for personer med nedsatt funksjonsevne. Listen er ikke uttømmende, for Mental Helse Oslo har stor pågang i forhold til medlemmer som er ønsket til ulike oppdrag, store og små. For å være bedre rustet til dette er det av betydning at brukerrepresentanter kan samles, kurse seg selv gjennom å dele erfaringer og annethvert møte skal også ha mer eksternt faglig innlegg.

Treffene skal være den første tirsdagen i måneden fra kl. 16.30-18.30 i Mental Helse Oslo sine lokaler Arbeidersamfunnets plass 1. Før sommeren blir det 3.mars, 31.mars, 5.mai og 2.juni. Brukerrepresentantene ønsket også å invitere deg som kunne tenke deg å bli brukerrepresentant til møtene. Ta kontakt på oslo@mentalhelse.no

Flere saker fra Mental Helse Oslo