Bildet av gavekortene. Tekst: Gavekort StenaCruise t/r Oslo-Fredrikshavn
En aller flere av disse gavekortene kan bli dine. God tur!
10. feb 2020 Mental Helse Oslo

Vil du ha gavekort til Fredrikshavn?

Mental Helse Oslo har fått gratisbilletter til Stena Cruise fra FFO Oslo. Medlemmer kan også invitere med venner, familie og ledsagere.

Mental Helse Oslo har nå fått gratisbilletter til Stena Cruise som vi deler ut. Det må bestilles via web for å være gratis. Gyldighet er frem til 18.juni, unntak er vinter- og påskeferie. Det kan velges mellom 24- eller 36 timers cruise. Billettene kan hentes tirsdag 11 og 18 februar mellom kl. 12-15 på Arbeidersamfunnets plass 1 på kontorene til Mental Helse Oslo.

Flere saker fra Mental Helse Oslo

Bilde av en gruppe mennesker sittende i kinooppsett foran et panel. Stort møte
11. feb 2020 Oslo

Invitasjon og innkalling til årsmøte 2020 - UTSATT

ÅRSMØTET ER UTSATTUBESTEMT TID

Opprinnelig tekst: Mental Helse Oslo inviterer og innkaller alle medlemmer til Årsmøtet 2020. Arrangementet går av stabelen onsdag 22.april på Thon Hotel Conferance med oppstart kl. 16.30

På denne siden vil også sakspapirer legges ut. Vi har ikke anledning til å sende disse i posten.

Radioprogramleiar, komikar og skodespelar Bjarte Tjøstheim . Står med åpen munn og lukkede øye.
10. feb 2020 Oslo

Vil du bli med på teater?

Mental Helse Oslo er sponset av Kavli billettfond med ti billetter til “Det går betre no” på Rommen teater 27.februar. Omtalenav stykket er slik; "Korleis kan ein leve av å vere komikar og utlevere seg sjølv – når ein inst inne er engsteleg av natur? Radioprogramleiar, komikar og skodespelar Bjarte Tjøstheim teaterdebuterer med ei personleg og sjølvironisk framsyning om å leve med frykt for det aller meste.

Jesperud aktivitetshus, det røde huset i skogen
7. feb 2020 Oslo

Stovner inviterer til årsmøte

Mental Helse Stovner inviterer medlemmer til lokallagets årsmøte tirsdag 18.februar kl. 17.00. Møtet finner sted på Mental Helse Stovners treffsted Jesperud Aktivitetshus på Fossumberget. Også omtalt som det røde huset i skogen.

Åtte personer samlet rundt den nye rull-up'n som har teksten "Alle har en psykisk helse" og logoen til Mental Helse. Bakgrunnsfoto er mennesker som ser på en vakker solnedgang i varme farger.
5. feb 2020 Oslo

Kinderegg i Oslo; roll-up, hygge og faste treff for brukermedvirkere

Mental Helses brukerrepresentanter ble i går overrasket på treff. Mental Helse banken på og overrakk ny roll-up som en premie etter at fylkeslaget hadde vunnet i forbindelse med publiseringen av julekalenderen i desember. Dette gledet brukerrepresentantene som satte seg ned og besluttet at disse treffene vil vi ha fast!