Bålpanne med flammer på Sognsvann
10. jun 2020 Mental Helse Oslo

UTSATT - #Spør mer rundt bålet med turmat fra hele verden

Det er mye god psykisk helse i tur. Det er god psykisk helse i turmat. Rundt et bål snakker man om så mangt, og derfor inviterer Mental Helse Oslo til Verdensdagsarrangement med “Turmat fra hele verden” på Sognsvann 4.oktober. Her vil vi dele ut smaksprøver på turmat inspirert av Persia og ikke minst verdens beste bålkaffe. Temaet på Verdensdagen er “Spør mer”

Mental Helse Oslo vil markere verdensdagen gjennom et åpent arrangement på Sognsvann. Her vil det være mulig å besøke oss i lavvo, få varme fra bålet, en god smaksprøve på turmat fra hele verden og ikke minst delta i vår lille rundløypequiz. Vi deler selvsagt ut premier.

Markeringen har et mangfoldig perspektiv. Det er minoritetsgruppen som har hatt matkurs i fylkeslaget og styret som gjennomfører arrangementet alle som er invitert til. Møt opp på Sognsvann. Dere vil finne oss ganske lett ned mot vannet!

De fleste av dere kjenner Verdensdagen. I år samarbeider de, og nå vi, med Norsk Friluftsliv om å bruke “Turmat fra hele verden” som metode for å spre metoder for psykisk helse og den gode bålsamtalen.

Tid:
Sted: Sognsvann. Ned ved bommen og mot vannet.

Flere saker fra Mental Helse Oslo