Bena til en mann som søker på gresset med en metalldetektor
25. jun 2020 Mental Helse Oslo

Oslo går for gull!

Mental Helse Oslo har nå gått til anskaffelse av to metalldetektorer. Ut over høsten vil det bli satt opp flere helgekurs hvor medlemmer kan lære seg å betjene disse. Målet er at interessen skal få fotfeste nok til å danne grupper som vil reise litt rundt for å finne skatter.

Blant Oslos frivillige er Nick Evans. Han har mangeårig erfaring og er godt trent i bruk av metalldetektorer. Han har også satt seg grundig inn i bruk av metalldetektor for å bearbeide traumer og PTSD. Han tok derfor i våres kontakt med Mental Helse Oslo med forespørsel om å kunne tilby kurs til våre medlemmer, og Oslo bestemte seg fort for å satse på dette til alle medlemmer som ønsker å prøve.

Kursene vil bli satt opp fra etter årsmøtet 3.september. I begynnelsen vil det være kurs til de som vil prøve. Og hvem har ikke drømt om å finne noen skatter i livet. Evans forteller at kursene først vil være i Oslo. Når interessen har satt seg så er målet å reise litt mer rundt for de som har grunnkurs. Han forteller om skatter som nylig er funnet både sør og nord for Oslo, og han har selv registrerte funn bak seg.

Mental Helse Oslo kan jo ikke si annet enn at vi har tro på at dette blir veldig gøy for de som melder seg på når nærmere informasjon foreligger.

Flere saker fra Mental Helse Oslo