En mann som går med metalldetektor på stranda i solnedgangen
7. aug 2020 Mental Helse Oslo

Blir du med å lete etter gull?

Metalldetektor gir glede og ro i kroppen, sier vår frivillig Nick Evans.
Nå inviterer han til treff hvor vi skal finne mynter som vi har gjemt på stedet, og garantert få til et hyggelig samvær. Vi skal lære oss å bruke metalldetektor, hvilke regler som gjelder i Norge. Vi gjennomfører også en morsom konkurranse sånn at det blir hyggelig for alle.

Vi har plass til fire deltakere per aktivitetsdag. Påmelding er bindende og sendes til oslo@mentalhelse.no senest fredag 31. august.

Når du melder deg på må du sende fullt navn, telefonnummer, og melde ifra hvilken dag du vil være med på metalldetektoraktiviteten. Det koster 50,- kroner per deltager. Påmeldingsavgiften må betales inn til kontonummer 7877 08 33549. Betaling merkes med «Metalldetektor» og ditt navn.

Grunnet begrenset plass gjennomfører vi to aktivitetsdager – sånn at flere får blitt med. Aktiviteten gjennomføres på et par timer, og vi avslutter øktene med en kaffekopp sammen. Dette dekker Mental Helse Oslo .

Aktiviteten gjennomføres følgende dager:
Lørdag 5. september klokken 12:00-16:00
Søndag 6. september klokken 12:00-1600

Vi møtes ved hovedinngangen til Frognerparken klokken 12:00Vi møtes ved hovedinngangen til Frognerparken klokken 12:00, flere muligheter med trikk og buss.

Aktiviteten gjennomføres i tråd med smittevernreglene og metalldetektorene rengjøres også i hht disse. Ta likevel gjerne også med egen med håndsprit

Meld deg på omgående! Vi gleder oss til å treffe deg – vel møtt! 😊

Flere saker fra Mental Helse Oslo