30fed1ce69ad9d65e9f09ce44dcc87b4
29. okt 2021 Mental Helse Sørum

Førjulstur til Hadeland glassverk!

Da er det bestemt! Det blir ingen tur til Lillehammer, som var den opprinnelige planen. Der var det ingen ledige hotellrom å oppdrive i desember. I stedet blir det overnatting på Thorbjørnrud hotell, som ligger like i nærheten av Hadeland glassverk. Der har de juleaktiviteter for både store og små hver helg i november og desember.

Tidspunkt: Lørdag 18. til Søndag 19. desember 2021.
Her kommer det noen praktiske detaljer:

Foreningen dekker følgende:
-Hotellrommene inkl. frokost, kaffe og frukt
-Julemiddag (tre-retters julemeny) på hotellet
-Billetter på Hadeland glassverk. (Feks. kanefarten kl. 12-16 lørdag og søndag)
-Eventuelt taxi fra Lunner stasjon.

Følgende må dekkes av deltakerne selv:
-Reiseutgifter (tog/buss/bil)
-Måltider utenom overstående
-Alkohol
-Kjøp av produkter.

Frokost serveres kl 07-09. Middag fra kl. 18. Gi oss beskjed i god tid dersom du har spesielle allergier hotellet bør vite om. Dette må vi i så fall fylle ut i et skjema vi har mottatt fra hotellet, og som dernest skal returneres til hotellet i god tid i forveien.
Påmelding til hotellturen er bindende. Av den grunn må dere betale en egenandel på kr. 200,- til foreningens kontonr. 1321.16.73952. Egenandelen refunderes ikke ved eventuelt frafall. Siste frist for påmelding: 5. november 2021.
I utgangspunktet er planen å reise med tog fra Sørumsand til Oslo S, og deretter tog til Lunner, og videre derfra med taxi eller buss. Flere detaljer rundt avreisetidspunkt og selve reisen vil dere få på et senere tidspunkt. Ønsker dere å vite mer om om hotellet og julearrangementene på Hadeland glassverk, klikk på linkene under.
Thorbjørnrud hotell
Jul på Hadeland glassverk

Med hilsen oss i styret. :)

Flere saker fra Mental Helse Sørum