Nordsjøen
9. nov 2021 Mental Helse Skien

Kinotur med Mental Helse Skien

Torsdag 11 november har vi kinotur igjen. Oppmøte er kl 17:15 slik at det blir litt tid for en liten prat før kinoen.
Vi kjøper billetter kl 17:30 og kino starter kl 18:00 og varer litt under 2 timer

Som vi pleier så er dette gratis for medlemmer av Mental Helse Skien og du som medlem kan ta med deg en venn gratis.

NORDSJØEN er en ny storproduksjon fra Fantefilm som tidligere har produsert katastrofefilmene SKJELVET og BØLGEN. I hovedrollen finner vi stjerneskuddet Kristine Kujath Thorp, som nylig har vært aktuell i storfilmen «Den største Forbrytelsen» og «Ninjababy». Andre sentrale roller bekles av Rolf Kristian Larsen, Anders Baasmo, Henrik Bjelland og Bjørn Floberg.

Lille julaften 1969 annonserte den norske regjeringen en nyhet som skulle forandre Norge for alltid. Dagen markerte starten på Norges oljealder og et økonomisk eventyr uten sidestykke.

Kort beskrivelse:
I den nye storfilmen NORDSJØEN tar det norske oljeeventyret en dramatisk vending. En oljeplattform går plutselig ned utenfor Ormen Lange feltet. Forskerne søker desperat å finne løsningen på den tilsynelatende uforklarlige hendelsen. Norge holder pusten når det viser seg at ulykken bare er starten på noe som skal bli veldig mye mer alvorlig. Et menneskelig drama på liv og død går i gang i det tusenvis av oljearbeidere plutselig er fanget på plattformer over hele Nordsjøen. Norgeshistoriens største redningsaksjon er et faktum.

Kan finne ut mere om filmen her: https://www.odeonkino.no/film/NCG391685/nordsjoen

kontakt person Jørn-Roger Steen
kan ringes på Tlf 90547477

Flere saker fra Mental Helse Skien