64534886 627197611024120 2760081237224718336 n
14. jun 2019 Mental Helse Skien

Mental Helse Skien har Sommerfest

Torsdag 20. Juni kl.18 har vi sommerfest på Lie Bydelshus. Vi byr på bra underholdning, god mat og god stemning.

Frank Ove Fedje Johnsen (bildet) kommer for å spille og synge for oss. Han har spilt musikk i lang tid. Han kommer til å ha et variert repertoar fra pop, country, 80-talls musikk. Har komponert mye musikk som vi også får en smak av.

Han har vært med i The grand canyon band sammen med Clive Scott hvor de spilte på NM finalen i country. Spilt sammen med Bjøro Håland, Ottar Big Hand Johansen, Ann Taylor, Torgeir og Kjendisene. Har spilt i 2 duoer: Frank & Åge, Fri og Frank. Har også vært å spilt mye på hurtigruta. Nå om dagen er det mest øst europa han spiller i.

Vi skal også ha et flott lokalt innslag fra dancegruppa HaeO som danser k-pop (K-pop er en forkortelse for Korean popular music). Gruppen består av 6 jenter (Anna, Silje, Helene, Kristine, Marie og Alexis) De har holdt på i ca 2 år med dette. De har opptrådt for oss før og ga et flott og friskt inntrykk. Så vi ser frem til hva de gjør denne gangen.

Det vil også bli servert varm mat for anledningen. Vi planlegger en flott hjemmelaget gryte som blir laget fra bunnen av. Den vil bli servert med tilbehør. Og etterpå tenkte vi å servere noe for dem som er litt søtsugene.

Siden det er matservering så vil vi trenge å vite om du kommer. Så fint om du sender en beskjed til oss på facebook, sender en e-post til oss på skien@mentalhelse.no eller sender en sms til Jørn-Roger på 90547477

Dette er et åpent arrangment hvor medlemmer av Mental Helse Skien kommer gratis inn og kan også ta med seg en person gratis. For andre vil det koste kr 100 å komme inn.

Ønsker dere alle velkommen til en fin kveld.

Mental Helse Skien

Flere saker fra Mental Helse Skien