Hurtigruta ligger til kai
10. aug 2020 Mental Helse Troms og Finnmark

Troms og Finnmark samles i Alta

Mental Helses fylkeslag i Troms og Finnmark har vedtatt å arbeide for en sammenslåing. Som et ledd i å bli kjent og samarbeidet videre har de nå invitert alle lokallag til KUPP kurset “Konflikthåndtering” i Alta i midten av september.

Mental Helse Troms og Finnmark inviterer lokallag til en unik mulighet til både å bli kjent og ha et lærerikt kurs samtidig. Alt for bare 500,- kr i egenandel. Kurset finner sted 11-13.september på Thon Hotel i Alta. Siden avstandene for noen er store og ikke alltid kollektivtransport/fly er det mulig å ankomme torsdag. Kurset starter fredag med lunsj kl. 12.00. Det avsluttes med lunsj kl. 12.00 på søndag.

Innholdet på kurset vil gi deltagerne følgende
● Kjennskap til teori om konflikt og konflikthåndtering
● Økt bevissthet om språkbruk og språkets betydning
● Kjenne til MHs etiske retningslinjer og hvordan de kan brukes til å forebygge og løse konflikter
● Bevissthet om ulike konflikter som kan oppstå i et styre/lokallag og trene på å finne gode løsninger på disse.
● Kunne bruke ulike verktøy for å forebygge og håndtere konflikter
● Kunne planlegge og gjennomføre en prosess på forebygging eller håndtering av konflikter i eget styre/lag

Her vil du lære om å finne egne og andres styrker, hvordan jobbe i team, hvordan ta opp vanskelige saker. Du vil med andre ord sitte igjen med noe både personlig og som en del av et lag. Men noe av det viktigste med kurset er å gjøre det sammen med andre, bli kjent med andre mennesker og lag i Troms og i Finnmark.

Ta kontakt med organisasjonsrådgiver Aina Kaupang for mer informasjon. Påmeldingsfrist er 14.august. Invitasjoner er sendt alle lag i både Troms og Finnmark pr. e-post.

Flere saker fra Mental Helse Troms og Finnmark