Så
12. sep 2021 Mental Helse Tønsberg

Forestillingen Så leste jeg Naiv.Super

“Så leste jeg Naiv.Super” på Nøtterøy Kulturhus og/eller Papirhuset Tønsberg
Vi tror og håper at dette kan være interessant for deres medlemmer- og ønsker derfor å tilby medlemmene/ansatte studentpris for forestillingen.

Så leste jeg Naiv.Super, spilles på Nøtterøy den 28. september og på Papirhuset den 14.oktober den 14. oktober. Forestillingen er en er en tragikomisk monolog om isolasjon, psykisk sykdom og løsrivelse, basert på skuespiller Kai Kenneth Hansons egen tilværelse engang omkring årtusenskiftet.

Etter forestillingene legger vi opp til en samtale med Kris Kon fra livserfaringsleksikonet The Human Aspect, hvor publikum også kan stille spørsmål og delta i samtalene.

Om forestillingen
Så leste jeg Naiv.Super. er en tragikomisk monolog om isolasjon, psykisk sykdom og løsrivelse, basert på skuespiller Kai Kenneth Hansons egen tilværelse engang omkring årtusenskiftet.

I forestillingen møter vi en ung mann som gamer hele natta og sover hele dagen, mens regningene hoper seg opp i skuffen og han helst bare vil slippe å forholde seg til alle de andre. Være seg om det er damen som ringer fra inkassobyrået, dysfunksjonelle familiemedlemmer, kameratene som ringer og vil ha ham med ut på øl, naboen Erlend, som visstnok har skrevet en bok, eller folk som stjeler andres leverpostei.
Han mener selv han kunne trenge en læremester. En livsklok gammel fyr som har vært ute en vinternatt før. Sånn en WAX ON, WAX OFF-type, liksom.
Så en dag oppdager han tilfeldig Erlends bok i en bokhandel og begynner ved en innskytelse å lese den.. Det endrer alt.

Her finner dere bilder fra forestillingen: Bilder fra forestillingen

Flere saker fra Mental Helse Tønsberg