A0647eb2 c1b2 4b5a 802b 490bba631dd9
28. sep 2022 Mental Helse Moss og omegn

Vi trenger hverandre #løftblikket

Verdensdagen 2022 er 10 oktober. Den ønsker vi å markere.

Endelig er Verdensdagen for psykisk helse rett rundt hjørnet, med budskapet Vi trenger hverandre. #løftblikket .

Ensomhet og utenforskap er sentrale utfordringer for den psykiske folkehelsen. Derfor ønsker vi i Mental Helse Moss og Omegn å være en møteplass for alle som føler på ensomhet, tomhet eller manglende tilhørighet. Kanskje du bare ønsker å være med å gjøre noe meningsfylt eller lære nye ting? Da er du også velkommen.

Alle i Moss, Råde, og Våler har et sted å komme der vi sammen kan skape et godt og rikt fellesskap som vil løfte på smilebåndet.
Vi trenger deg og deg og deg for å kunne gjennomføre det. Uten dine innspill, tanker og erfaringer vil vi mangle noe. Vi trenger deg.

Vi ønsker at vi sammen skaper et miljø der vi har mer fokus på hverdagsglede. Vi skal utforske, samhandle og skape noe som passer for oss. Vi skal sjekke ut ideer som vi kan gleder oss til å gjennomføre eller prøve ut.

En av de nye medlemmene delte en innsikt som hen hadde fått etter å deltatt i grupper. Det hen oppdaget var at hen ikke var alene om å tenke, føle og være slik hen var. Hen møtte et fellesskap hvor det var ok å være seg selv. Det er akkurat det mange av de jeg har pratet med forteller, de er ikke alene om å føle slik de føler eller tenker slike tanker. Derfor er det så viktig å møtes. Ikke sant?

Det er mye spennende som skjer i lokallaget vårt for tiden. Det ønsker vi å dele med deg, så hvis du ønsker å høre mer om det kan du komme på åpen dag hos oss torsdag 06.10.22. fra klokken 10:00 – til 14:00.

Mental Helse Moss og omegn omfavner Moss, Råde, og Våler.

Flere saker fra Mental Helse Moss og omegn