Pizza 2579946 1280
20. okt 2022 Mental Helse Moss og omegn

PIZZA

Tirsdag 25okt møttes vi på peppes pizza i Moss. Vi var 16 personer som hadde en hyggelig stund sammen.

I forbindelse med verdensdagen for psykisk helse inviterer vi medlemmer av Mental Helse Moss og omegn til pizza og prat førstkommende tirsdag. Vi møtes på et av møterommene til Peppes pizza. Der er vi skjermet fra resten av restauranten, og vi i styret kan fortelle litt om lokalforeningen uforstyrret av andre gjester. Det vil bli gratis pizza og gratis alkoholfri drikke til alle som kommer.

Mental Helse Moss og omegn er en aktiv forening, med mange aktiviteter under planlegging. Vi trenger flere aktive medlemmer. Vi vil informere litt om arbeidet vi gjør, og vi håper noen av dere er interessert i å hjelpe til. Vi er spesielt interessert i om noen kan tenke seg å sitte i en valgkomite. Har du ønske om å bidra i styrearbeid er det også rom for det.

Det er imidlertid ingen forutsetning at en ønsker å bidra for å møte opp. Du er hjertelig velkommen uansett, om du bare ønsker å vite mer om oss, om du bare ønsker å delta i en sosial aktivitet denne dagen eller om du ønsker å formidle noe til styret. Velkommen skal du være!

Kjenner du noen som er interessert i Mental Helse og vurderer å melde seg inn, ta hen gjerne med.

#løft blikket

Flere saker fra Mental Helse Moss og omegn