Huset oppdal
16. apr 2021 Mental Helse Oppdal

Våre aktiviteter

Vi samarbeider med Psykisk helse og rusarbeid i vår kommune. De aller fleste aktiviteter foregår i deres lokaler, kalt Huset. Her kan vi møtes til sosiale sammenkomster, og alle er velkommen til og delta i lag med oss.

Våre mål er og være et tilbud for de med psykiske utfordringer, pårørende og andre interesserte. Har du ønsker om hva vi som et lokallag for Mental Helse kan arrangere, er det bare og ta kontakt, så skal vi forsøke og legge det til i vårt Årshjul. Vi legger noen av våre aktiviteter til helligdager og på lørdager, siden vi vet at det kan være utfordrende dager, når nettverket er lite, eller mangelfullt.

Du må ikke være medlem hos oss for og delta. Den eneste forskjellen på medlemmer og andre interesserte er egenandels prisen. Våre medlemmer vil alltid ha en lavere sum, bortsett fra Sommerfesten- og Julebordet i samarbeid med de ansatte på Huset, da er prisen lik for alle. Vi kan supplere med aktiviteter som Psykisk helse og rusarbeid har, men vi kan ikke tilby samtaler og oppfølging på lik linje som de. Vi som jobber for Mental Helse er frivillige som selv har erfaringer med psykisk uhelse, og personer med et ønske om og bidra for at det skal være sosiale aktiviteter, utenfor kommunens åpningstider.
Ta gjerne kontakt, om du ønsker og vite mer om hva vi gjør, og våre tilbud, vi har alltid plass til flere.

Flere saker fra Mental Helse Oppdal