Priyajit singh y0kp1l5v7uy unsplash
23. mai 2022 Mental Helse Melhus

DRØMMEDAG

Heisan våre kjære medlemmer!

Lørdag den 18. Juni skjer det noe spennende og vi ønsker med dette å utfordre våre medlemmer til å nominere noen de mener fortjener en ‘drømmedag’!
fristen er 31.mai

Friendship MC på Mære kom med en forespørsel til Mental Helse fylket med en ide om å gi noen som fortjener det, en litt annerledes og spesiell dag, noe vi selvfølgelig syntes var en helt utmerket ide!

En detaljert kjøreplan vil bli laget til de utvalgte som skal være med, men i grove trekk vil dagen forløpe seg slik:
Vi alle samles i Friendship MC sine klubblokaler på Mære, der vil det bli anledning til å se på motorsyklene, treffe gjengen og være sosial før turen går videre. Utgangspunktet vil være en rundtur på motorsykler, men det vil selvfølgelig være anledning til å sitte på med bil om dette blir for skummelt 😊. Det vil bli en stopp langs den gylne omvei med pizza ‘på brygga’, samt en liten pause med noe godt litt senere, før vi ender dagen på klubbens lokaler og avslutter der med påfølgende hjemreise.

Det vil være plass til 8 stykker og deltagerne må være over 16 år, ellers stilles det ingen spesielle krav annet enn at den heldige utvalgte kommer seg til de møtepunktene som vil bli satt opp for felles transport til Mære. Kriteriene er ganske enkelt at det blir sent inn en liten begrunnelse til fylkesstyret i Mental helse på hvorfor akkurat den nominerte fortjener en litt annerledes og spennende dag. Deltagerne trenger ikke tenke på noe denne dagen, kun møte opp på treffpunkt!

Med dette så ønsker fylkesstyret i Mental Helse Trøndelag og Friendship MC å invitere alle medlemmene våre til å sende inn en nominasjon for en ‘drømmedag’!
Nominasjon med begrunnelse sendes inn til
trondelag@mentalhelse.no med Svarfrist 31.05.22!

Mvh fylkesstyret Mental Helse Trøndelag

Ved spørsmål, ta kontakt på e-post eller tlf. 99 23 51 00

Flere saker fra Mental Helse Melhus