96590754 249330063090719 282560022888579072 n
8. mai 2020 Mental Helse Finnmark

Velkommen til jubileumsfest og årsmøte Bovdehus.

Takk for at du er medlem. I år feirer vi 30 år og vil markere dette under årsmøtehelgen 2020. Endelig kan vi treffes igjen.

STED: Tana hotel- og camping
TID: 19-21.juni

30 år! På ulike måter gjennom helgen vil vi markere at vi nå er tretti år. Fredag uformell middag, lørdag kan du få svar på alt du lurer på som lokallag i Mental Helse med å delta på organisasjonskurs. På kvelden er det jubileumsmiddag. Vi får besøk av sentralstyret i Mental Helse, organisasjonsrådgiver og en og annen overraskelsesgjest!

Treffe hverandre. Kanskje noe av det viktigste en slik helg er å treffes for å dele erfaringer og kunnskap om hvordan det er å drive et Mental Helse lokallag i Finnmark. Ingen andre enn dere vet det 😊

Du kan forme Mental Helse Finnmark! Søndag er det årsmøte med årsmøtesaker og valg. Her har du unik mulighet til å påvirke hva Mental Helse Finnmark skal ha fokus på. Har du en sak du ønsker vi skal diskutere? Send den inn til finnmark@mentalhelse.no innen 22.mai.

PRIS: For inntil to fra hvert lokallag er det en egenandel på 500,- pr. person + reisen som betales selv. Egenandel dekker opphold og måltider. Dersom du ikke trenger overnatting inviterer vi deg som er medlem til å delta gratis, inkludert jubileumsmiddagen. Vi håper du både kan og vil delta.

Hvem kan delta? Du må ha betalt medlemskontingent, og du må ha avtalt med lokallaget ditt om du er en av de to til sponset pris.

Hva er stemmerett? Du som person har en stemme til å gå for- eller imot saker. Du kan foreslå endringer i saker som legges frem. Det som får flest stemmer blir gjeldende som årsmøtevedtak.

Valg En valgkomite legger frem sin innstilling til styret i Mental Helse Finnmark etter å ha snakket med ulike kandidater. Du som medlem kan likevel komme med forslag til andre kandidater. Det som da er helt nødvendig er at personen som foreslås har sagt «ja» og det er nå i 2020 også veldig viktig at personen kan bruke e-post, internett og helst være på sosiale medier som Facebook.

Påmelding: Til finnmark@mentalhelse.no eller leder Torhild Ackermann tlf. 918 04 807 innen 3.juni. Sakspapirer publiseres på web og sendes til påmeldte senest to uker før.

Mange kommuner i Finnmark har lite tilbud om oppfølging av psykisk helse. Under koranaen har tilbudet blitt forverret. Finnmark trenger oss som lokallag i Mental Helse og som lokallag trenger vi hverandre! Sammen gjør vi Finnmark bedre for mange.

Bli med! Velkommen
Aktii! Burres buhatin

Hilsen styret,
Mental Helse Finnmark

Flere saker fra Mental Helse Finnmark