Maskotene våre er Ludvig og Solan - de representerer bredden i organisasjonen vår
Maskotene våre er Ludvig og Solan - de representerer bredden i organisasjonen vår
24. feb 2020 Mental Helse Hedmark

Kunne du tenke deg å gjøre en jobb i Fylkesstyret?

Valgkomiteen ved leder Inger Marie Nysæter har henvendt seg til meg for at jeg kan legge ut en sak på vegne av dem, de leter fortsatt etter kandidater til sin innstilling.

Vi står foran en omstilling i fylkeslaget, nestleder er på valg og har valgt å ikke fortsette, fylkesleder ønsker ikke lengre å være leder og kasserere ønsker å fratre ved årsmøtet. Det optimale ved en slik endring, var å øke størrelsen på styret med to, men det er uklart om vi klarer å finne nok kandidater til det. Dette ble en større oppgave enn valgkomiteen først så for seg og det har ikke vært noen enkel jobb.

Valgkomiteen som består av Inger Marie Nysæther, Mona Engen og Roger Olsen har ringt og sendt mail til mange, men har ikke fått napp på så mange navn som de kunne ønske seg.
Det er igjen en ukes tid til listen skal være klar, de mangler fortsatt noen navn og de ønsker seg flere innspill.

Har du lyst til å være med å bidra til Mental Helse Hedmark sitt arbeid? Eller kjenner du noen som kunne tenke seg det? Fint om du har noe erfaring fra lokallag, men om du bare er interessert i området vi jobber på, så er det enkelt å gå inn på nettsiden Link text nettsiden for å bli medlem. Du må være betalende medlem innen årsmøtet vårt den 22. mars.
Om du er en av de som sitter der ute og har lyst – vi er en gjeng som deler av vår erfaring og kan love deg opplæring.

Ingen klarer alt alene – men sammen klarer vi det meste!

Ta kontakt med Inger Marie på 99 34 27 10 eller nysether.im@gmail.com

Flere saker fra Mental Helse Hedmark