Mental helse innlandet[6287]
Fra venstre: Ellen Strande, Tina Gjørvad, Anne-Karin Bredalen, Gry Halvorsen, Trond Marthinsen, Anne Grethe Mortensen og Synnøve Kjølgård. Foto: Emilie Gjengedal Vatnøy
25. nov 2022 Mental Helse Innlandet

Landsmøte 18.-20. november

Fra fredag 18. til søndag 20. november var det tid for landsmøte i Mental Helse. Her takket vi Jill Arild for det flotte arbeidet hun har gjort de siste fire årene. Landsmøtet valgte nytt sentralstyre, og Ole-Marius Minde Johnsen til ny landsleder.

I tillegg ble det vedtatt en ny strategi for de ti neste årene. Mental Helse skal jobbe for å bli et kraftsentrum for psykisk helse. Fremover vil Mental helse satse på frivilligheten. Dessuten skal Mental Helse være en organisasjon som skaper rom for alle.

Landsmøtet vedtok også det offisielle samiske navnet for organisasjonen: Mentála Dearvvašvuohta.

Fra Mental Helse Innlandet stilte fylkesleder Synnøve Kjølgård, lokallagsleder for Hadeland Anne Grethe Mortensen, kasserer i lokallaget Våler Gry Halvorsen, studieleder i fylkesstyret Ellen Strande, Anne-Karin Bredalen og styremedlem i fylkesstyret Trond Marthinsen som delegater. Sekretær i fylkesstyret, Tina Gjørvad, deltok som observatør. Vi i Mental Helse Innlandet gleder oss til tiden fremover i organisasjonen.

Mental Helse skal i årene fremover jobbe for å nå et mål om 30.000 medlemmer og frivillige innen 2033. Vi ønsker Ole-Marius og det nye styret lykke til med arbeidet de neste to årene!

Her kan du lese mer:
Ole-Marius Minde Johnsen er ny landsleder i Mental Helse
Mental Helse skal bli et kraftsentrum for psykisk helse
Vårt samiske navn er Mentála Dearvvašvuohta

Flere saker fra Mental Helse Innlandet