Img 20191013 200113
13. okt 2019 Mental Helse Innlandet

Sprudlende læringsrik helg.

Den 19 juni 2019 ble et nytt styre i Opppland satt. Den 4-7 Oktober samlet vi oss på Strand hotell i Gjøvik for å knytte nytt bekjentskap, få god å nyttig informasjon, opplæring mm.

Det er bestandig like spennende når et nytt styre blir satt sammen. 10 ulike personer med ulik bakgrunn og ikke minst ulik tankegang.
Vår sprudlende å dyktig leder Anne Grete Mortensen står virkelig på. Vel vitende så er det uten tvil viktig med en leder som står rak i ryggen. Noe hun virkelig gjør, og ros fra hennes munn er det bestandig om hun føler “gjengen” gjør en god jobb. Å kjenne at “sammen er vi et komplett bildet” .
At vi utfyller hverandre. Er der i all ærlighet også ved temaer som føles vanskelig. Klare å skille sak og person. Det er slettes ikke en stor selvfølge men slik ble vi kjent med hverandre denne helgen. Så veit vi alle at dette er på plass.
Vi ble på dag en delt opp i grupper med ulike temaer. Temaene er noe vi skal jobbe med videre framover. Blant annet 40 års jubileet vårt.

Etter gruppejobbing var det annen info som skulle innlæres.
Vi tok også for oss å få ferdigstilt håndboka vår, og strategiplan, for å nevne noe.
Det var mye jobbing, men vi møttes allikevel til quiz etter middag. Både på fredag og lørdag.
Det var moro å kunne bli litt kjent med vår organisasjons rådgiver Sølvi Hagen. Ei dame med bred erfaring og masse gode råd på lur. Må jo også selvfølgelig nevne hennes herlige personlighet som påvirket gruppa til engasjement og stå på vilje.
Vi gleder oss alle til fortsettelsen etter denne helgen.
Den 21 så treffes vi igjen på styremøte.

Flere saker fra Mental Helse Innlandet