Resized 20201012 110335 1530
Her har ordføreren tatt turen til vår stand
8. des 2020 Mental Helse Folldal

Verdensdagen 2020

En annerledes markering av verdensdagen i år

Mental Helse Folldal markerte i år Verdensdagen for psykisk helse med stand på Torget i Folldal den 12.10.2012, i tidspunktet kl.10.00-kl.12.00.
Markeringen ble annerledes i år enn tidligere på grunn av koronaepidemien. Vi valgte å ha en koronavennlig stand på Torget i Folldal. Der hadde vi bålpanne, spanderte Twist og kaffe og var til stede for å prate med folk, og vi delte ut forskjellige rekvisita. Ordføreren var også på besøk og vi hadde en fin samtale med henne. Bilde av ordføreren her som koser seg med kaffe. Som man ser, var vi heldige med været denne dagen.
Om det ikke var fullt av folk, var det noen innom oss og ville snakke med oss hele tiden vi var der. Pandemien har gjort at det er enda mer isolasjon og ensomhet blant folk.
Det var få menn innom oss. Vi har et ønske om å kunne nå flere menn. Forslag til hvordan vi kan løse det, mottas med takk.
Alt i alt var det en fin dag og fine samtaler. Det er viktig å spørre hvordan andre har det og å virkelig lytte til det de sier. Vær nysgjerrig og interesser deg for dine medmennesker.

Flere saker fra Mental Helse Folldal