Museumshagen
3. nov 2020 Mental Helse Bergen

Aktiviteter 2021

Vi har i 2020 måtte ha redusert drift ved vårt treffsted og i mars og noen uker frem var vi helt stengt, grunnet Covid 19.
Vi har likevel klart å opprettholde et godt samhold og kontakt med våre brukere da flere har trengt ekstra omsorg dette året.

Pr i dag er åpningstidene:
Mandag kl 12 – 15.
Tirsdag, onsdag og torsdag kl 11 – 14
Fredag holder vi stengt stengt.
Alle må gi beskjed hvilke dag de kommer og vi kan ikke ta imot like mange som tidligere

I det daglige leses det aviser, spilles kort, ulike brettspill, forskjellig håndarbeid og nå før jul lages julekort. Her spilles gitar og mang en god historie fortelles eller leses opp.
Vi spiser frokost / lunsj sammen, men nå i denne Covid 19 situasjonen, må alt smøres av ansatt, serveres, likeledes med servering av kaffe, te osv, dette grunnet smittevernregler.

Vi har arrangert dagstur til Voss, tur til Fløyen, sommer tilstelling med reker, og tur til Museums hagen og Nygårdsparken,
Turer slik ut i vår by tar vi gjerne på sparket en dag det er bra vær og noen har lyst å spasere en tur. Slike turer er alltid fine, da vi får pratet mye og får inn ønsker og tilbakemeldinger på hva vi gjør og kan gjøre.

Verdensdagen markerte vi i år i Nygårdsparken sammen med Frisklivssentralen, Frivillighetsentralen og LPP.
Vi satet opp løype med stopp fra 1 – 10, med spørsmål på hvert stopp. Slik fikk vi rørt litt på kroppen. Det var også premieutdeling etter alle hadde fullført.

14 november er det planlagt at " Den Gode Melodi " kommer på besøk til oss. Det er mulig at dette å avlyses pga av Covid-19. vi avventer beskjed,

Flere saker fra Mental Helse Bergen