Inga dalsegg
8. okt 2022 Mental Helse Sunndal

Foredrag med Inga Dalsegg

Mental Helse Sunndal har den glede å invitere til et gratis foredrag med Inga Dalsegg i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse.
Sunndal kulturhus mandag 10. oktober 2022 kl 17:00.

Om Inga Dalsegg:
Ingas liv raste sammen da hennes tvillingsøster Elin og bestekompisen Jin ble skutt og drept av en mann de alle kjente da hun var 22 år. Inga følte ikke at hun hadde mistet en søster og en venn, men halvparten av seg selv.
Hun har levd med diagnosen posttraumatisk stresslidelse (PTSD) siden 1996 og valgte tidlig å være om dette. Psykisk smerte er vanskelig å forstå for mange, som kunstner av yrke har Inga valgt å male den.
Hun illustrerer det hun snakker om med sine egne maleri. Inga bruker sin sterke historie og snakker åpent, ærlig og humoristisk om psykisk smerte, om det å være suicidal, og ikke minst hvordan man kan komme seg gjennom dyp avgrunn og mørke for så igjen å føle livsglede og bli en optimist.
Inga har vært mye brukt som foredragsholder i forbindelse med Verdensdagen For Psykisk Helse, på kulturkonferanser, sanitetsforeninger, ungdomsskoler og videregående skoler.
Gratis kaffe/te
VELKOMMEN Se mindre

Flere saker fra Mental Helse Sunndal