Ledige stillinger

Mental Helse er en av landets største interesseorganisasjoner innen psykisk helse og formidler brukernes og pårørendes erfaringer om psykisk helse til myndigheter, fagmiljøer, organisasjoner og media. Organisasjonen er landsdekkende og har ca. 7 500 medlemmer, fylkeslag i alle fylker, lokallag som dekker over 300 kommuner. I Skien driftes tjenestene Hjelpetelefonen, Arbeidslivstelefonen, Sidetmedord.no, Studenttelefonen og Foreldresupport 24/7.

Ansvarlig redaktør for Sinn og Samfunn

Er du digitalt nytenkende og brenner for formidling gjennom levende historiefortelling? Vil du bruke din kompetanse til økt innsikt, forståelse og åpenhet om psykisk helse?

Mental Helse søker ny ansvarlig redaktør til medlemsmagasinet Sinn og samfunn. Den nye redaktøren får den viktige og spennende oppgaven med å utvikle medlemsmagasinet videre som en relevant digital plattform, og som en viktig kunnskapskilde og agendasetter i den offentlige samtalen om psykisk helse. Stillingen rapporterer til kommunikasjonssjef, og inngår i kommunikasjonsavdelingen. Søknadsfrist er 23. mai.

For mer informasjon og for å søke kan du klikke her.