Juleverksted 25.11.23

I dag, den 25. november, ble det arrangert et hjertevarmende juleverksted på helsehuset i Sarpsborg, takket være innsatsen fra Mental Helse Sarpsborg og Mental Helse Halden. Arrangementet samlet hele 24 deltakere, som sammen skapte en atmosfære av glede og samhold.

Deltakerne ble ønsket velkommen med åpne armer, og verkstedet ble en samlingsplass for både kreativitet og gode samtaler. Middagen bestod av deilige pølser, ferske brød og en rekke deilige julekaker, som virkelig satte den rette julestemningen.

Det var ikke bare de kreative aktivitetene som satte sitt preg på dagen, men også de verdifulle samtalene som fant sted rundt bordet. Smilene og latteren som fylte rommet, vitnet om et positivt fellesskap der hver deltaker følte seg inkludert og verdsatt.

En spesiell touch ble lagt til arrangementet da noen av medlemmene valgte å dele gleden med sine nærmeste. Familier, med døtre, barnebarn og andre kjære, ble en del av denne festlige anledningen. Det var tydelig at arrangementet ikke bare beriket livene til deltakerne, men også skapte et rom for nære relasjoner og fellesskap.

Juleverkstedet ble ikke bare et sted for å lage vakre julepynt og kreative prosjekter, men også et forum for å bygge sterke bånd og fremme mental helse. Å skape et rom der medlemmer kan dele gleder, bekymringer og støtte hverandre, er kjerneelementet i det arbeidet Mental Helse Sarpsborg og Halden utfører.

Pølse med brød

Takk til alle involverte for å gjøre dette juleverkstedet til en minneverdig og meningsfull opplevelse. Det er slike arrangementer som legger grunnlaget for et sterkt, støttende samfunn der alle kan føle seg inkludert og verdsatt.