Påske verksted 16. mars

Den 16. mars klokken 13:00 til 18:00 var Helsehuset i Sarpsborg fylt med påskestemning og kreativitet da Mental Helse Sarpsborg og Mental Helse Halden samlet seg til det første påskeverkstedet noensinne. Dette arrangementet, som ble arrangert for første gang av de to lokallagene, var et naturlig oppfølging av deres tidligere suksess med juleverksted.

Med et flott oppmøte fra begge lokalsamfunnene, var det tydelig at interessen for å delta på dette arrangementet var høy. Representanter fra styret i Halden var til stede, og Sarpsborg var godt representert av en livlig gruppe. I tillegg til de voksne deltakerne, var det også barn som deltok aktivt i påskeverkstedet, noe som bidro til å skape en inkluderende og familievennlig atmosfære.

Maten var en viktig del av arrangementet, og deltakerne ble servert deilige pølser med brød og lompe, samt et utvalg av tilbehør. For de med en søt tann, var det også kaffe og kake, supplert med forfriskende brus. Denne enkle, men velsmakende menyen bidro til å holde energinivået oppe mens deltakerne utforsket sin kreativitet.

Med totalt 21 personer til stede var det en herlig blanding av aktiviteter for alle. Fra å male påskeegg til å lage fargerike påskekort, var det mange muligheter for å utforske ulike håndverksteknikker. Samtidig var det også rom for å slappe av, sosialisere seg og nyte den gode stemningen som preget arrangementet.

Gjennom dette påskeverkstedet har Mental Helse Sarpsborg og Mental Helse Halden igjen vist sin forpliktelse til å skape fellesskap og støtte lokalsamfunnene. Ved å bringe mennesker sammen gjennom kreativitet og fellesskap, har de bidratt til å fremme trivsel og mental helse for alle som deltok.

I tillegg til håndverksaktivitetene hadde vi også en spennende utlodning av gevinster ved å arrangere bingo. På slutten av aktivitetene i dag hadde vi bingo med flotte premier. Bingoaktiviteten ble sponset av Mental Helse Sarpsborg, og vi retter en stor takk til dem for deres engasjement og bidrag til moroa. Deltakerne var ivrige etter å vinne premiene og dette skapte en ekstra spenning og glede blant alle til stede

Berit vant hovedpremien som var fruktkorg fra Rema1000.

Med suksessen til årets påskeverksted, er det allerede stor forventning og spenning for hva fremtiden vil bringe for dette samarbeidet mellom Sarpsborg og Halden. En ting er sikkert: Med en slik dedikert og engasjert gruppe av mennesker, er det ingen grenser for hva de kan oppnå sammen i fremtiden.