tre personer som får blomst som takk for å ha deltatt på verdensdagen for psykisk helse i Sarpsborg

Vellykket markering!

Mental Helse Sarpsborg markerte Verdensdagen for psykisk helse på Helsehuset i Sarpsborg torsdag 13 oktober. Og det ble en latterfull og minnerik kveld på de godt over 20 personene som tok turen

På menyen denne kvelden sto en innledning ved vår styreleder før Christian Konttorp inntok scenen. Og for en kunstner Christian er, han holdt ett foredrag om årets tema “Løft blikket” og det ble ett foredrag som man sent kommer til å glemme. Tilbakemeldingen fra de tilstedeværende var utelukkende positive og en av de kunne etterpå meddele til Christian at dette var det beste foredraget h*n hadde vært på noen sinne.

Etter Christian fikk publikum forsyne seg med kaffe og kaker. Flere i styret hadde baket deilige kaker til kvelden i tillegg til at Butterfly på Skjeberg hadde sponset oss med en wienerkrans. Mens kaffe og kaker ble fortært ble vi servert nydelig og flott musikk fra Annsofi & Me. Tema for låtene de spilte passet ypperlig til en markering av Verdensdagen for psykisk helse.

Etter konserten ble veldig mange sittende igjen for å prate enten med de som hadde opptrådd denne kveld, med styret eller de andre som var tilstede. Og mer kaffe og kake ble fortært.

Takk til de oppmøtte!

Mental Helse vil takke Christian Konttorp, Annsofi og JP for flotte opptredener denne kvelden. Både styret og de tilstedeværende ble underholdt på fabelaktig måte og vi kan si at årets markering av Verdensdagen for psykisk helse var vellykket.