Andreas Moldskred går Bergen-Oslo

Møttes i Idrettsparken

Vi var en liten gjeng som møtte denne tøffe karen i Idrettsparken ca 17.30 fredag 6.oktober da han ankom Kongsberg. Det var en sliten fyr som kom ned stien, men han var ved godt mot. Det står respekt av det han har gjennomført og vi er ikke i tvil om at han greier resten av distansen også.

Vi ønsker deg lykke til Andreas og god tur videre!

Les hans egne ord om hvorfor han gjør dette!

Grunnen til at jeg ønsker å støtte Mental Helse og Studenttelfonen er fordi jeg som student ønsker å fremme deres tilbud til min krets og kanskje flere. Jeg håper og kunne bidra til at flere oppsøker hjelp selv hvor vanskelig man har det. Personlig har jeg slitt det siste året med psyken, jeg var rask og tok hjelp med fastlegen, hvor hun da gav meg tips til å gå til rask psykisk helse hjelp her i Bergen. På dette tidspunktet tenkte jeg det å skulle ta kontakt med mental helse var en skam for meg selv siden jeg da ville se på meg selv som alvorlig syk. Jeg håper å kunne vise til at du kan ta kontakt med dere uten at man skal skamme seg over det. 

Grunnen til at jeg ønsker å gå denne distansen er for å gi meg selv en utfordring. Jeg tror det og kunne gå alene, oppleve mestringen på veien og å vise at alt man setter seg mål for å gjøre er mulig. Det høres kanskje latterlig langt ut og det er nok mange som tror at jeg ikke kommer til å klare det, men jeg vet at det kommer til å gå fint så lenge man bruker sunn fornuft og er bestemt. 

Jeg regner med å bruke alt mellom 14-21 dager på turen. Forventningene jeg har til turen er at det kommer til å bli en tøff påkjennelse fysisk men spesielt psykisk, det hovedsakelige målet for min egen del er å kunne få tilbake mestringsfølelsen og kunne få en bedre ytelse på flere plan. Jeg håper og tror at jeg vil finne ro med meg selv når jeg er ferdig med dette og at det gir meg mersmak på nye lignende opplevelser i senere tider. 

Mvh Andreas