Om oss

Mental Helse Larvik ble etablert August 2021. De holder til på «Huset», som er et Lavterskel tilbud i Larvik. «Huset» er kommunalt og ble etablert i 1995 i forbindelse med opptrappingsplan i psykisk helse arbeid. For Mental Helse Larvik ble det dermed naturlig å bruke huset som samlingspunkt, og det meste av aktivitet skjer der.

Lokallaget har skrevet kontrakt med kommunen, og har ansvar for å drifte «Huset» i helger og røde dager. Det er også åpent hele året, og lokallaget har mange frivillige som hjelper til med driften.

Åpningstider

Huset er åpent på hverdagen når det er kommunale ansatte der fra 08:00 til 15:30.

På ettermiddagen er det mange brukere som holder til der, mange har koden til å komme inn på Huset, noe som hjelper da ensomheten ikke blir så stor.

Mental Helse Larvik har åpent på Huset hver helg, lørdag og søndager fra kl 10:00 – 14:00. Vi holder også åpent helligdager – åpningstider blir annonsert på våre Facebook sider. Vi er alltid 2 stykker vi tenker at tryggheten er viktig.

På fredager er det matutdeling.

Litt mer om driften

I sommerferien har Mental Helse Larvik ansvar for driften, og ellers når de kommunalt ansatte har ferie. Huset er 100% rusfri. Dersom de som er på vakt møter på problemer, skal lokallagsleder kontaktes.

Lokallaget mener «Huset» er et godt lavterskeltilbud med en stor grad av forebygging. Lokallaget er stolt av å kunne samarbeid med kommunen om et så viktig sted

Andre medlemsmøter

Det er hovedsaklig på «Huset» at medlemsaktivitetene finner sted. Styret i Mental Helse Larvik ønsker likevel å dra i gang flere medlemsaktiviteter utenfor «Huset». De ønsker blant annet å komme i gang med en samtalegruppe for menn og en friluftsgruppe. Har du innspill til type aktivitet, eller ønsker å være med å arrangere noe for medlemmene så ikke nøl med å ta kontakt.

Styret

Leder: Bente Eng
Nestleder: Tage Kjelstad Sandbakken
Kasserer: Kirsti Furustad
Sekretær: Inger Korsvedt
Styremedlem: Kenneth Aker Strømnes
Styremedlem: Grethe Schneider Ringnes
Styremedlem: Tobias Ludvigsen
Varamedlem: Inger Marie Løken
Varamedlem:
Lisbeth Borgersen Jensen
Varamedlem:
Stine Merethe Olsen

Siste nytt fra Mental Helse Larvik