Sirkel podcast - logo og beskrivelse

Ny podcast om unge og psykisk helse

Tvillingene Lars og Kristian Pharo starter produksjon av ny podcast i lokalene til Mental Helse Oslo i høst. Visjonen er en podcast hvor unge får fortelle sin historie.

– Vi ønsker å invitere unge mennesker ti å fortelle sin unike historie, mennesker som har opplevd både livets motgang og medgang. Vi ønsker å belyse hva det betyr å være ung i informasjonssamfunnet, prosessen fra man er barn til å bli “voksen”, og hvilke forventinger, press og krav som kommer med dette.

De ønsker også å invitere mennesker som jobber tett på barn og unge. Podcasten skal være en «conversation starter», ta opp aktuelle tema og stille spørsmål som kan vekke nysgjerrighet, debatt og refleksjon.

Når den første sesongen er distribuert ønsker Lars og Kristian å engasjere lytterne, feks. ved at de kan melde seg som gjest, komme med innspill eller samarbeide med de om markedsføringen av podcasten.

Brødrene har fått støtte av Fritt Ord til å utvikle podcasten, og ønsker å tilby et innblikk i de unges verden og bidra til økt forståelse, bryte barrierer og finne løsninger som er skapt sammen med unge.