Om oss

Mental Helse Molde holder til i Strandgata 3 i Molde. Torsdager (ikke siste uka i måneden) samles vi til «lunsjpraten», sosialt – kl.12:00-13:30, og siste tirsdag i måneden samles vi til «kveldstreff» med varierende emner/temaer – kl.18.00-21.00. Treffsted: Brukerstyrt senter sine lokaler Molde Mølle i Grandfjæra 28.

Pr. 29.juni 2023 har Mental Helse Molde registrert 85 medlemmer. Styret har ikke noen fast kontortid, men styret kan nås på mobil 41 26 17 04 for å avtale et eventuell møte.

Mental helse Molde har møteplasser der vi enten spiser en god lunsj og prater om løst og fast eller møtes til spill-kveld en gang i måneden. På spill-kveldene er det enkel servering. Tilbudene koster ikke medlemmene noe. 

Styret arrangerer innimellom felles turer, kino og konserter og lignende. Som medlem kan du også få gratis billetter til Moldebadet når minst to drar sammen. Egenandel kan forekomme av og til. Medlemmer av styret har god kontakt med Brukerstyrt senter der mange av våre medlemmer møtes.

Styret er aktiv innen brukermedvirkning med flere som er registrerte brukerrepresentanter. Likepersonarbeid er også et tilbud til våre medlemmer. Som likeperson er vi et «øre» til personer som har behov for veiledning og støtte.

Ønsker du å bli frivillig eller medlem hos oss? Da er du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Vi er også på facebook, side og gruppe; https://www.facebook.com/mentalhelsemolde

Hils på lederen vår:

Mental Helse Molde drives av en gjeng med ivrige og engasjerte folk som jobber for å skape et møtepunkt for de som ønsker et fellesskap.

Oddrun har vært leder i lokallaget i 6 år, og er også nestleder i fylkeslaget. Hun liker å holde seg aktiv, og har mange jern i ilden.

Styret 2023-2024

Leder, Oddrun Beyer Holm

Kasserer, Solveig Jacobsen

Styremedlem, Tonny Roger Frøyen

Styremedlem, Wenche Kirknes

Styremedlem, Annette Jorna Holmen

Mental Helse Molde
Strandgata 3
6415 Molde

E-post: molde@mentalhelse.no
Tlf: 412 61 704

Siste nytt fra Mental Helse Molde