Om oss

Vi tilbyr mange ulike aktiviteter i lokalmiljøet vårt, for både store og små.

Av faste aktiviteter kan vi nevne Mandagsklubben og Kvinneklubben som har tilholdsted i lokalet til Kristiansund Frivilligsentral. Dette er sosiale møteplasser for alle voksne, også for de som ikke er medlemmer av vårt lokallag. På Mandagsklubben og Kvinneklubben deler vi alltid et godt måltid og gode samtaler sammen. Vi tilbyr også kreative aktiviteter; eget smykkebord hvor du kan stikke innom og lage deg et flott smykke, du kan male, tegne og prøve deg på gelprint. I tillegg hender det titt og ofte at vi har ulike kurs; redesign, håndarbeide og mye mer.


Turgruppa som har ukentlige turer i nærområdene hver tirsdag, samt minibussturer utenfor sentrumsområdet en gang per måned.

Nytt av året er aktiviteter for familier og aktivitet for barn som til enhver tid oppholder seg på Nordmøre krisesenter. Her har vi fokus på friluftsliv og alt det spennende, varierte og morsomme man kan gjøre sammen ute i naturen.

Vi har mange flotte frivillige som gjør en flott innsats for gjennomføring av våre mange aktiviteter, og en jevn strøm av både medlemmer og andre interesserte til våre tilbud. Mat og kreative aktiviteter er samlende uavhengig av alder, kjønn og etnisitet og noe vi fortsatt skal ha fokus på i årene som kommer.

Ønsker du å bli frivillig eller medlem hos oss? Da er du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss!

Hils på lederen vår

Mental Helse Kristiansund drives av en gjeng med ivrige og engasjerte folk som jobber for å skape et møtepunkt for de som ønsker et fellesskap i vårt område.

Styret

Leder: Anette Scheen
Kasserer: Elisabeth Kongshaug Lien
Sekretær: Marion Jakobsen
Styremedlem: Marie Vågen Sandøy
Styremedlem: Edvin Williamsen
Styremedlem: Nuri Soeseno
Styremedlem: Cecilie Evensen
Vara: Randi Gjelstad

Siste nytt fra Mental Helse Kristiansund