Rune er ny organisasjonsrådgiver i Mental Helse

Rune Mikkelvik (32) er ansatt i stillingen som organisasjonsrådgiver for Innlandet, Møre og Romsdal og Trøndelag.

Rune bor i Oslo og er utdanna barnevernspedagog. Før han startet i Mental Helse, jobbet han i en frivillig rusforebyggende barneorganisasjon.

– Jeg liker veldig godt organisasjonsarbeid, og det startet ved at jeg var engasjert i en studentorganisasjon under studietiden. Videre har jeg også hatt ulike verv i en fagforening, forteller Rune.

Som organisasjonsrådgiver har han blant annet ansvar for å følge opp ulike fylkes- og lokallag. Han tar over stillingen etter Sølvi Hagen og har fått ansvar for Innlandet, Møre og Romsdal og Trøndelag.

– Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med de tillitsvalgte og de frivillige, og vite mer om alle de ulike aktivitetene som arrangeres. Det er gøy å se at det er så mye aktivitet for medlemmene våre, sier Rune.

Han ser frem til å komme i gang:

– Jeg syntes Mental Helse virket som en veldig spennende organisasjon. Vi jobber med veldig viktige og relevante temaer innenfor psykisk helse. I tillegg har jeg tidligere samarbeidet med frivillige, noe som jeg opplevde som veldig givende og lærerikt. Videre håper jeg å fortsette med den gode jobben som Sølvi har gjort, og samtidig bli enda bedre kjent med organisasjonen. Jeg har blitt tatt veldig godt imot, og ser frem til fortsettelsen!