Mental Helse deltar på Norway Cup

Norway Cup finner sted 27. juli – 3. august, og Mental Helse stiller med stand på bærekraftarenaen Global Goals Arena. Her kan du både lære akrobatikk og snakke med en trygg voksen fra hjelpechatten Sidetmedord.no.

Visste du at Norway Cup er verdens største fotballturnering? I år kommer 2200 lag fra 38 forskjellige land til Ekebergsletta i Oslo for å spille fotball og være sammen med jevnaldrende.

Mental Helse på Norway Cup: Organisasjonen deltok med stand både i 2018 og 2019, og i sommer er vi tilbake! Denne gangen har vi fått med oss en spennende samarbeidspartner: Show de Vida!

Lær akrobatikk på stand

I år på standen til Mental Helse vil du møte Show de Vida, som er en miks av dansere, vokalister, musikere, DJs, akrobater. De har et mål om å skape trygge og inkluderende møteplasser for alle barn og unge gjennom unike opplevelser, kreativitet og aktivitet. Nå får barn og unge på Ekebergsletta en fantastisk mulighet til å prøve seg på akrobatikk i trygge omgivelser. På standen vår har vi en stor airtrack hvor barn og unge kan utfolde seg, under kyndig ledelse av erfarne instruktører fra Show de Vida. Her blir det mulig å lære akrobatikk og prøve seg på ulike triks i en trygg setting.

Les også: Mental Helse på Oslo Pride

Snakk med en trygg voksen

Vi inviterer alle barn og unge til å komme innom standteltet vårt før og etter de har vært på airtracken, for å lære mer om oss.

På standen vil du få muligheten til å «lade opp», både ved å lade telefonen og ved å snakke med en trygg voksen fra chatten til Mental Helse.

På forumet og chatten Sidetmedord, er våre veiledere alltid tilgjengelige, når som helst, døgnet rundt. Her kan du skrive anonymt med andre gjennom forumet eller private meldinger. Vi har også en veiledningstjeneste hvor du kan sende inn en melding med det du måtte lure på, og få svar innen 24 timer.

Sidetmedord er gratis og anonymt, og vi har taushetsplikt.

I tillegg til ladesone i teltet kan man teste treffsikkerheten sin i spillet Emotional damage, og man kan få wristbands og emoji-tatovering.

Åpningstider på stand

Standen vår er en del av Global Goals Arena som du finner på Ekebergsletta, rett ved finalebanen. Her har Mental Helse stand sammen med mange andre organisasjoner og aktører, som alle har fokus på økt kjennskap til FNs bærekraftsmål. Mental Helse har spesielt fokus på Mål 3: God Helse, og Mål 10: Mindre ulikhet.

Standen er åpen hele uka, fra søndag 28. juli til lørdag 3. august:

Søndag: 10 – 18
Mandag: 10 – 18
Tirsdag: 10 – 18
Onsdag: 10 – 18
Fredag: 10 – 18
Lørdag: 10 – 18

Velkommen til stand på Norway Cup – vi gleder oss til å se deg!

Mental Helse deltok på Norway Cup med stand både i 2018 og 2019. Nå finner du oss igjen på Ekebergsletta, fra 28. juli til 3. august. (Arkivfoto)