Mental Helse har nådd 10.000 medlemmer!

På alle hjerters dag, 14. februar, passerte vi 10.000 medlemmer i Mental Helse. – Tusen takk til alle som støtter det viktige arbeidet. Sammen er vi sterke og sammen får vi større gjennomslag for våre felles kampsaker, sier landsleder Ole-Marius Minde Johnsen.

Mental Helse har 10.000 medlemmer:

Mental Helse setter stor pris på all støtte ute i befolkningen. I løpet av det siste halvåret har organisasjonen økt medlemsmassen med nærmere 25 prosent. Vi er et stort steg nærmere målet om 30.000 medlemmer og frivillige innen 2033.

– Vi opplever økt aktivitet og synlighet, vi oppleves relevante og vi lyttes til i høyere grad enn før. Med flere medlemmer og frivillige med på laget får vi større gjennomslag for våre saker og krav, sier Minde Johnsen, og understreker:

– Denne medlemsveksten hadde ikke vært mulig uten all den gode innsatsen fra lagene våre. Tusen hjertelig takk til alle fylkes- og lokallag som står på hver uke, skaper aktivitet, gode møteplasser og et trygt fellesskap.

Ikke medlem? Meld deg inn her.

En organisasjon for alle

Med 10.000 medlemmer i Mental Helse skal vi bygge en trygg, inkluderende og åpen organisasjonskultur på alle nivåer i organisasjonen. Vårt viktigste mål er at Mental Helse skal være et kraftsentrum for psykisk helse i Norge.

– Vi skal være en organisasjon for alle, og en stemme for alle med psykiske helseutfordringer. Uavhengig av legning, etnisitet eller kulturell bakgrunn. Vi skal være en forkjemper for økt åpenhet om psykisk helse. Vi skal fjerne stigma rundt psykiske helseutfordringer, avslutter Minde Johnsen.

Les også: Uten Mental Helse hadde jeg ikke levd i dag