Hvem er vi?

Venn1 teamet består av instruktører fra hele landet og i forskjellige aldere.

Irmelin

Irmelin

Irmelin studerer sosialt arbeid i Bodø og tidligere tatt et årsstudium i sosiologi. Hun er aktiv og engasjert rundt temaet psykisk helse! Hun er Venn1 instruktør fordi hun vil bidra og fremme psykisk helse. Husk at vi alle har en psykisk helse.
Marius

Marius

Marius er Venn1 instruktør fordi han mener psykisk helse er veldig viktig. Selv har han slitt av en angstlidelse kalt OCD og har erfart hva forskjellig kunnskap og behandling kan utgjøre. Så for han å reise rundt å snakke med elever og gi grunnkurs i psykisk helse er noe han virkelig brenner for!
Anna

Anna

Anna er en gladlaks og har stort engasjement. Hun syns psykisk helse er veldig viktig og ønsker å gjøre en forskjell for andre. Hun mener det er viktig å spre kunnskap om psykisk helse til alle.
Veronica

Veronica

Prosjektkoordinator for Venn1 og generelt blid sørlending. Jeg er opptatt av at ungdom skal få verktøy til hvordan de selv kan bedre sin psykiske helse.
Benjamin

Benjamin

Jeg heter Benjamin og en er en bonde i byen. Jeg er med i Venn1 fordi jeg mener at den viktigste kunnskapen man kan ha er den om seg selv og hvordan vi møter vanskeligheter i livet. Dette må lærest og helst fra tidlig alder.
Kamilla

Kamilla

Lanni

Lanni

Jobber som prosessleder for Venn1. Har studert psykologi og studerer nå sosialt arbeid. Brenner sterkt for psykisk helse faget, og ønsker å bidra for å gjøre en forskjell. Vi har alle en psykisk helse og den må vi ta vare på.
Line

Line

Jeg er med i Mental Helse fordi jeg ønsker å vise ungdommen der ute, at det finnes voksne mennesker som bryr seg og tar psykisk helse på alvor. Jeg håper min egen erfaring fra ungdomstiden kan bidra til mer åpenhet om psykisk helse blant ungdom.
Live

Live

Jobber som prosessleder og ungdomskontakt for Venn1. Er med i Venn1 fordi jeg er opptatt av ungdom og psykisk helse. Ønsker å formidle til ungdom at alle har det vanskelig og det er ikke noe å skamme seg over.
Michelle

Michelle

Ole

Ole

Jeg er en glad og omsorgsfull mann som er opptatt av ungdom og psykisk helse. For meg er åpenhet livsviktig og jeg er opptatt av å bruke mine plattformer til å spre dette budskapet videre. For det hjelper virkelig å snakke om vanskelige følelser. Sammen kan vi redde liv.

Noen av oss har egen erfaring med psykisk uhelse, andre er pårørende, noen er i jobb og andre er i studier. Det som vi har til felles er at vi har et stort engasjement for psykisk helse og vi ønsker å fortelle ungdom at livet går i bølger, men det er alltid noen å snakke med.