Hvem er vi?

Venn1 teamet består av instruktører fra hele landet og i forskjellige aldere.

Irmelin

Irmelin

Irmelin studerer sosialt arbeid i Bodø og tidligere tatt et årsstudium i sosiologi. Hun er aktiv og engasjert rundt temaet psykisk helse! Hun er Venn1 instruktør fordi hun vil bidra og fremme psykisk helse. Husk at vi alle har en psykisk helse.
Marius

Marius

Marius er Venn1 instruktør fordi han mener psykisk helse er veldig viktig. Selv har han slitt av en angstlidelse kalt OCD og har erfart hva forskjellig kunnskap og behandling kan utgjøre. Så for han å reise rundt å snakke med elever og gi grunnkurs i psykisk helse er noe han virkelig brenner for!
Anna

Anna

Anna er en gladlaks og har stort engasjement. Hun syns psykisk helse er veldig viktig og ønsker å gjøre en forskjell for andre. Hun mener det er viktig å spre kunnskap om psykisk helse til alle.
Veronica

Veronica

Benjamin

Benjamin

Ingrid

Ingrid

Kamilla

Kamilla

Lanni

Lanni

Line

Line

Live

Live

Michelle

Michelle

Ole

Ole

Noen av oss har egen erfaring med psykisk uhelse, andre er pårørende, noen er i jobb og andre er i studier. Det som vi har til felles er at vi har et stort engasjement for psykisk helse og vi ønsker å fortelle ungdom at livet går i bølger, men det er alltid noen å snakke med.