Hvem er vi?

Venn1 teamet består av instruktører fra hele landet og i forskjellige aldere.

Frivillig 5 (2)

Irmelin

Jeg har tatt et årsstudium i sosiologi og har en bachelor i sosialt arbeid. Mine ”livserfaringer” og studiet har vekket interessen min for psykisk helse. Min rolle som prosessleder i venn1 opplever jeg som veldig givende og spennende da jeg får muligheten til å jobbe aktivt med psykisk helse. Samtidig kan jeg bidra til å gi ungdommene verktøy til å ta vare på egen psykisk helse og til å mestre hverdagens utfordringer på en god måte.
Frivillig 8 (2)

Helene

Marthe 3

Marthe

Jeg jobber som prosjektkoordinator for Venn1. Jeg brenner for økt kunnskap om psykisk helse og det å gi verktøy til å håndtere vanskelige situasjoner og følelser. Om dette blir introdusert i tidlig alder vil det gjøre en stor forskjell.
Lanni

Lanni

Jobber som prosessleder for Venn1. Har studert psykologi og studerer nå sosialt arbeid. Brenner sterkt for psykisk helse faget, og ønsker å bidra for å gjøre en forskjell. Vi har alle en psykisk helse og den må vi ta vare på.
Frivilig 7 (2)

Line

Jeg er med i Mental Helse fordi jeg ønsker å vise ungdommen der ute, at det finnes voksne mennesker som bryr seg og tar psykisk helse på alvor. Jeg håper min egen erfaring fra ungdomstiden kan bidra til mer åpenhet om psykisk helse blant ungdom.
Inger elisabeth hem 2 (2)

Inger-Elisabeth

Jeg er en humoristisk og omsorgsfull dame som brenner for psykisk helse. Det er viktig at barn og unge får kunnskap om dette tidlig, sånn at man kan oppsøke hjelp når man trenger det. Derfor er jeg med i Venn1, for å dele av egne erfaringer, slik at jeg forhåpentligvis inspirerer ungdom til å ta vare på seg selv og de rundt seg.
Frivillig 4 (2)

Marte

Jeg brenner for psykisk helse og vil være med å gjøre en forskjell for alle unge, og håper at min åpenhet kan hjelpe andre ungdommer til å tørre å være åpen. Livet består av oppturer og nedturer, for alle. Gjennom Venn1 håper jeg å kunne bidra til at unge tørr å være åpen opp alle oppturene og nedturene, og stå sammen <3
Frivillig 9 (2)

Inger Helene

Jeg er utdannet barne-og ungdomsarbeider og er med i venn1 fordi jeg ønsker å bidra til økt kompetanse rundt psykisk helse for unge. Jeg ønsker å gjøre en forskjell, og vil derfor dele litt av min historie for å vise at du ikke er alene om å ha det vanskelig.
Frivillig 2 (2)

Kristin Elise

Jeg har et megastort engasjement for psykisk helse, og har selv erfart hva det vil si å ikke alltid ha en god psykisk helse. Jeg er venn1-instruktør fordi jeg syntes det er ekstremt viktig med mer kunnskap og åpenhet, slik at alle og enhver kan være litt bedre rusta til å møte livets opp- og nedturer. I Venn1 jobber jeg som både prosessleder og ungdomskontakt.
Frivillig 1 (2)

Ann Elisabeth

Helsefagarbeider som brenner for psykisk helse og å hjelpe andre.
Ole johannes (2)

Ole Johannes

Jeg er en glad og omsorgsfull mann som er opptatt av ungdom og psykisk helse. For meg er åpenhet livsviktig og jeg er opptatt av å bruke mine plattformer til å spre dette budskapet videre. For det hjelper virkelig å snakke om vanskelige følelser. Sammen kan vi redde liv.
Frivillig 3 (2)

Julie

Jeg er prosessleder i venn1 fordi jeg mener kunnskap og åpenhet om psykisk helse er verdifullt for alle. Å vite hvordan man kan hjelpe seg selv og andre, og når man bør oppsøke profesjonell hjelp er viktig. Jeg tok psykologi som valgfag på videregående, og det var da jeg ble interessert i psykisk helse. For tiden studerer jeg til å bli sanger/sanglærer.
Frivillig 10 (2)

Nina

Memoona png (3) 2

Memoona

Jeg er med i venn 1 fordi jeg ønsker å være en stemme for de som syntes det er vanskelig å snakke om psykisk helse. Jeg ønsker å gjøre en forskjell gjennom åpenhet og kunnskap, slik at andre sitter igjen med verktøy til å hjelpe dem med å mestre livets berg og dalbaner. Dette er viktig for meg fordi jeg selv har erfart hvordan livet kan føles når den psykiske helsen ikke er helt på plass.
Frivillig 6 (2)

Ingrid

Jeg ønsker å dele mine erfaringer og opplevelser i håp om at det kan hjelpe andre. Mitt ønske er at man klarer å takle livets berg og dalbane og å huske på at det går opp og ned. Livet er ikke bare fantastisk, men livet er bra. Fordi når vi vet hvordan det er å ha det vanskelig, kan vi nyte det når livet er bra!
Venn 1 (2)

Terese

Jeg er prosessleder og ungdomskontakt i venn1 fordi jeg brenner for at ungdom skal lære mer om psykisk helse tidlig i livet. Jeg tror at åpenhet og en forståelse for egne følelser er viktige verktøy for å ha det bra, både i ungdomstiden og senere i livet. Gjennom venn1 ønsker jeg å hjelpe ungdom å stå sterkere i seg selv og bidra til en større forståelse for andre.
Christine nordstrand neuenkirchen 2 (2)

Christine

Omsorgsfull, empatisk og positiv er ord som beskriver meg. Jeg er utdannet helsefagarbeider og brenner for psykisk helse! Jeg har selv fått kjent på kroppen hvordan det er å ha en dårlig psykisk helse og vil i min jobb som Venn1 instruktør være med å bidra alt jeg kan til at andre skal ha det så godt som mulig.
Natalie beatrice andreassen 2 (2)

Natalie Beatice

Kamilla skaarer 2 (2)

Kamilla

Solvår ramslie ramstad 2 (2)

Solvår

Andrea guldberg kiær 1 (2)

Andrea

Nathalie andersen 2 (2)

Nathalie

Linn christine knutsen 2 (2)

Linn Christine

Andrea solland 2 (2)

Andrea

20220522 102631 (2)

Åsmund

20220522 102937 (2)

Dorthe

20220522 102748 (2)

Andrea Emilie

Ann heidi (2)

Ann-Heidi

20220522 102809 (2)

Nora

20220522 103011 (2)

Elise

20220522 102652 (2)

Leif

Chantel

Ida

20220522 102827 (2)

Corinne

20220522 102702 (2)

Elise Amalie

Noen av oss har egen erfaring med psykisk uhelse, andre er pårørende, noen er i jobb og andre er i studier. Det som vi har til felles er at vi har et stort engasjement for psykisk helse og vi ønsker å fortelle ungdom at livet går i bølger, men det er alltid noen å snakke med.