INSJ

INSJ er et uavhengig og ikke-kommersielt initiativ for profiler med påvirkningskraft. Gjennom et treårig samarbeid, gir INSJ-medlemmene bort en del av annonseinntektene sine til Mental Helse.

Kort om INSJ
Ved hjelp av kampanjer i sosiale medier, eventer for INSJ-medlemmer, inspirasjon og kunnskapsutveksling skal INSJ bidra til et faglig og etisk løft for feeden sosiale medier.

Å jobbe for bedre psykisk helse er en av de viktigste sakene INSJ kan engasjere seg for, ikke minst når vi vet hva slags posisjon mange influensere har i unges liv.

Gisle Gjevestad Agledahl, Styreleder i INSJ

Medlemmene i INSJ forplikter seg til å gi minst én prosent av inntekten fra kommersielle samarbeid i sosiale medier til Mental Helse. Midlene vil gå til Mental Helses program YAM (Youth Aware of Mental Health).

INSJ ønsker å inspirere til en mer bærekraftig bransje ved å øke bevisstheten, heve kunnskapsnivået og gi oppmerksomhet til saker som betyr noe.

Et intiativ av influensere – for influensere

INSJ er startet av influenserne Gisle A. G. Agledahl, Isabelle Ringnes og Jenny Skavlan.

Møt prosjektlederen
Jakob Plassen er prosjektleder for samarbeidet med INSJ. Han brenner for økt kunnskap om psykisk helse. Har du spørsmål om INSJ? Ta kontakt.

Jakob Plassen

 Vi får en god mulighet til å forebygge gjennom sosiale medier. Det er viktig at ungdom har gode forbilder å se opp til.

Linda Berg-Heggelund, Generalsekretær i Mental Helse