Headspace Tromsø

Tromsø var først ute i landet med å etablere Headspace, et lavterskel samtaletilbud for unge mellom 12-25 år. Headspace Tromsø har lokaler sentralt i sentrum ved den røde brygga bak Kysens hus. Adressen er Søndre Tollbodsgate 3A, og vi holder til i 2. etasje. Ta kontakt med leder i Tromsø for mer informasjon om tilbudet eller om du ønsker å bli frivillig.

Følg oss på Facebook

Følg Ung Arena, Headspace Tromsø på Facebook for jevnlige nyheter og oppdateringer om temakvelder, arrangementer, samarbeid og mer.

Få oversikt i appen

UngArena Headspace kan lastes ned gratis fra App Store og Google Play. I appen finner du informasjon om tilbudet og hvor det finnes i dag, oversikt over alle frivillige, bookingsystemet, arrangementer, nyheter og mye mer.

Møt leder av Headspace Tromsø
Irmelin Melkild har et årsstudium i sosiologi og en bachelor i sosialt arbeid. Både før og etter utdanningen har hun bodd litt i utlandet, jobbet i flere sektorer og som frivillig i ulike organisasjoner. Erfaringer som har bidratt til at hun har møtt mange mennesker i ulike livssituasjoner og som har gjort henne sikker på at hun vil jobbe forebyggende og med å hjelpe andre mennesker.

— Jeg brenner for å gjøre kunnskap om psykisk helse mer tilgjengelig og gi de unge verktøy for å kunne møte følelsene i alle situasjoner, på en reflektert, helsefremmende og god måte. Det vil gjøre oss mer robuste, slik at vi tør å snakke om ting før det får vokse seg stort.

Irmelin Melkild, leder av Headspace Tromsø