Kavlifondet

– Hjelpetelefonen gjør en stor forskjell

Mental Helse Hjelpetelefonen mottar 35.000 kroner fra Kavlifondet. – Hjelpetelefonen gjør en forskjell og en svært viktig jobb i en tøff tid for mange, skriver juryen i sin begrunnelse.

Hjelpetelefonen gjør en forskjell: Gjennom kampanjen Del med glede, som Kavli gjennomfører sammen med REMA 1000, ønsker bedriften å hylle og støtte gode lokale formål som gjør en forskjell i sine nærområder.

– Vi har valgt ut Mental helses hjelpetelefon til å motta kr. 35 000,- fra Kavli, fordi de gjør en betydelig stor forskjell i sitt lokalsamfunn og nasjonalt! Hjelpetelefonen er til stede for mange når andre kanskje ikke er. Vi ser på denne tildelingen som en investering i livet for mange som trenger hjelp, skriver juryen.

Ruben luftar barten for psykisk helse kvar dag i Movember Foto privat

– Vi er utrolig ydmyke og takknemlige over å bli nominert, og over at så mange har stemt på oss. Pengene fra Kavli bidrar til at Mental Helse Hjelpetelefonen kan ha flere åpne linjer gjennom jule- og nyttårshelgen. Sammen kan vi redde liv, sier daglig leder, Aslaug Timland Dale.

Mental helse hjelpetelefon gjør en forskjell: Det er en gratis og døgnåpen telefontjeneste for alle som trenger noen å snakke med. Du kan være anonym og de ansatte har taushetsplikt. Telefonen er åpen alle dager, året rundt, og også på røde dager. Telefonen er et tilbud for de som trenger hjelp, men også for pårørende og for dem som har noen de er bekymret for i sin omgangskrets.  

Trenger du noen å snakke med? Trykk her for oversikt over våre svartjenester.